FOOD for DOGS -  Bocholt

-  -

Hunters Home

Diepvries

HUNTERS HOME wordt gemaakt in Nederland in Roossendaal.


Huntershome Hondenvoer is belangrijk voor een groot aantal lichaamsfuncties van jouw hond. Het voer is licht verteerbaar en heeft een optimale voedingswaarde.

Vers voer wordt door uw hond bijna helemaal verteerd. Daarom zal je hond tot 50% minder ontlasting hebben. De ontlasting van uw hond zal stevig en vrijwel reukloos zijn.

Het is geschikt voor alle rassen en bezorgt elke hond de juiste dosis energie.

Doordat er enkel verse producten worden gebruikt, geeft het voer je hond een natuurlijke bescherming tegen ziektes. Het vermindert zelfs de kans op een maagtorsie.

Ook zul je zien dat je hond een glanzende vacht, een gezonde huid en een schoon en gezond gebit zal krijgen door dit voer.

Huntershome Hondenvoer kan gegeten worden door honden van elke leeftijd, van pup tot senioren. De uitzonderlijke smaak van het voer zorgt voor een hoge mate van acceptatie door alle honden.Percentages en samenstelling

De verhoudingen van Hunters Home zijn: 70% spiervlees, 10-15% organen, o.a. pens, lever, nier, milt (niet van rund) en hart, en organen uit de karkassen bij het gevogelte en konijn.,15-20% bot.

Er zitten geen toevoegingen bij zoals granen of premix.


Compleet

Hunters Home zou compleet moeten zijn bij het voeren

          gevogelte

          hoefdier(en)

          vette vis

          groente

          eierenHUNTERS HOME zit in ons assortiment maar is niet standaard op voorraad!

Je bestelt het per doos en je kunt het binnen een paar dagen bij ons afhalen.